Numerologi

Numerologien blev en del af mit liv i slutningen af 2014, hvor jeg helt intuitivt følte mig kaldet til at booke en numerologisk session for at forstå mig selv og mine blokeringer på et dybere plan.

Sessionen endte ud i et navneskifte, fordi det gav mening for mig på det tidspunkt, hvor jeg allerede havde arbejdet dybt på et indre plan, men dog med en bevidsthed om, at et navneskifte ikke kunne stå alene, fordi kroppen er den ultimative genvej for mig.

Lige siden har numerologien spillet en rolle i mit liv som værktøj til at få indsigt i, hvordan jeg kan bruge mine medfødte tematikker og gaver til at leve mit liv som den bedste og mest autentiske version af mig. 

I slutningen af 2017 talte numerologien igen til mig med store, kærlige bogstaver. Denne gang følte jeg mig kaldet til selv at blive uddannet numerolog for at kunne kombinere den numerologiske viden med min indsigt i kroppens visdom.

Helates + numerologi => Numerolates

Numerolates er mig i en nøddeskal: En helt naturlig fusion af Helates metoden, som samtidig rummer mit Sund Indefra koncept – og hele min tilgang til kroppen som genvej til flow og frihed. 

Jeg har opdaget, at numerologien taler til mig på samme måde som en krop, og i virkeligheden bruger jeg numerologien som et ekstra værktøj til at spotte ind i og heale den virkelige årsag bag smerter, blokeringer og udfordringer i kroppen og livet. 

Ved at kombinere min indsigt i min egen eller andres fødselsdato og min afkodning af kroppen, kan jeg lynhurtigt spotte ind i, hvad der står i vejen for fysisk, følelsesmæssig eller mental frihed. 

Jeg bruger således helt naturligt både min unikke Helates metode og numerologien til at sætte både mig selv og andre fri.

Derfor indgår begge dele også helt naturligt efter behov i både mine personlige sessioner, i min undervisning, på mine retreats og naturligvis også i min egen måde at være i verden på.  

Kunderne siger

“Jeg elsker Helates og Elenors tilgang til kroppen, livet og verdenen, og så var jeg super nysgerrig på, hvad numerologi kunne bibringe mig af vinkler, tanker og hjælp i forhold til min personlige udvikling.
Sessionen gjorde mig mere bevidst om og hjalp mig med at sætte ord på det jeg drømmer om mere af i mit liv.
Hvad jeg gerne vil ‘dyrke’ i mit liv lige nu for at kunne mærke og leve det endnu tydeligere fra det der er mit autentiske jeg.
Hos Elenor får jeg ikke lov til at stikke af, men bliver på en kærlig måde gjort opmærksom på hvad det er jeg har gang i og at jeg fortjener så meget mere.
Uden sessionen havde jeg endnu ikke fundet frem til hvor stor en del af mig der er feminin energi og at det er kernen i mig og dér jeg instinktivt søger hen, dog uden at kunne sætte ord på. Elenor er FANTASTISK!!! Hun ser Mig – hele mig og tillader at jeg er mig med min vej og mine oplevelser her i livet.
Jeg elsker din energi og tilgang til livet 🙂 .”

Pernille Pedersen, www.ppsliv.dk

“Med sessionen er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale og betydningen af blokeringerne i min krop.
Jeg synes det var en super god gennemgang hvor jeg følte, at du kendte mig rigtig godt både ift. Hvilke skavanker, hvordan jeg har haft det og hvilke energier jeg har med mig. Det var opløftende og lidt en aha, at jeg faktisk ikke får ladet op når jeg slapper af. Det skal jeg gøre noget mere ved. Af hjertet 1000 tak!”

Anonym

“Jeg syntes det kunne være spændende at lære noget mere om mig selv ud fra min fødselsdags dato. Jeg var også meget nysgerrige på om man virkelig kunne lave en personlig session på mig, næsten kun på baggrund af mine fødselsdags dato. og ja det var virkeligt muligt 🙂
Sessionen har virkeligt sat lys på nogle ting i mit liv, som jeg skal ændre. Ting som jeg ikke har haft lyst til at kigge nærmer på, fordi det har været for svært/uoverskueligt at handle på det. Det har været nemmere at lukke af, og dagdrømme om det umulige/ukendte. Jeg har aldrig prøvet sådan en type session før, men jeg kunne godt lide Elenors ærlighed, oprigtighed og dygtighed. Hun går ind til kernen af problemet med det samme, og kigger på dit egentlige stå sted her og nu. og guider dig videre frem her fra. Elenor lover ikke guld og grønne skove som mange andre alternative terapeuter har en tendens til. De laver oftest et glansbillede, som ikke har noget med dit virkelige stå sted her og nu at gøre. Men mere er et fremtidsbillede som nærmest er uopnåeligt, da det er langt fra den virkelige verden.
Elenor er samtidig både forstående, støttende og hjælpende.
Jeg har altid været særligt sensitiv, men har prøvet at skjule den side lidt, da jeg har set den som et svaghedstegn. Da jeg er vokset op med meget sensitiv mor og en meget frembrusende/farverig far. Jeg ville gerne være “stærk” ligesom min far og gjorde alt for at opnå hans anderkendelse.
Ved hjælp at denne session har Elenor sat lys på, at jeg skal bruge min sensitivitet som min styrke og ikke en svaghed.
1000 Tak for en super, god, ærlig, lærerig session. Jeg har lyst til mere, og jeg vil gerne anbefale sessionen til andre.”

Liselotte Svingel

“Jeg har jo fulgt dig i årevis, og denne nye session så bare spændende ud. Sessionen fik mig til at indse, at jeg skal stå mere ved mig selv. Og at jeg skal bruge min krøllede hjerne til min fordel i stedet for at se den som min fjende. Du kan med kærlighed give nogle gevaldige spark bagi, og jeg kunne godt finde på at booke en session mere.”

Karina Sørensen

Er du klar til at blive foldet ud? 

Du er altid velkommen til at booke en gratis afklarende snak med mig om, hvordan vi folder dig ud som ledestjernen i DIT liv.