Helates

Helates metoden er en unik genvej for dig til at bruge din krop til at slippe dig selv fri i din unikhed, så du kan leve dit liv fra dit fulde potentiale og gøre den forskel for andre og i verden, som du drømmer om.

Jeg har udviklet Helates med afsæt i mine uddannelser indenfor krop og sundhed, min egen healingsrejse og dybe passion for at bruge kroppen som genvej til selvhealing.

I 2015 fik jeg varemærkeregistreret Helates som terapeutisk behandling af kroppen, og jeg har siden videreudviklet Helates som træningsform og healingsmetode. 

Fra metodisk Pilates træning til sjov og
intuitiv selvhealing

Min tilgang til krop og sundhed er, at det hele starter inde i os, men sådan har det ikke altid været, og allerede som ganske ung kom jeg på deroute i forsøget på at blive dén version af mig, som jeg troede, jeg skulle være ud fra dén snævre standard, jeg kendte.

Jeg blev mere og mere ydrestyret og bevægede mig længere og længere væk fra mig og min evne til at mærke efter, hvad der føltes nærende for mig. Først efter 20 år med bulimi, som mundede ud i stress, begyndende mavesår, diffuse uforklarlige smerter, hormonelle ubalancer, vilde humørudsving og en ‘gammel-før-tid-krop, fandt jeg langsomt min vej.

Helates er både en sjov, intuitiv og nydelsesfuld bevægelsesform, men også en metode til dyb healing indefra og ud med kroppen som genvej, og jeg bruger naturligvis selv Helates både som trænings- og healingsform, ligesom jeg slet ikke kan undvære mine magiske Helates retreats, som jeg afholder flere gange årligt.

Kunderne siger

Tusind tak for dejlig inspiration og en dejlig dag i kroppens tegn!
Dit kursus hang super godt i tråd med min egen tilgang til kroppen, og det at arbejde med kroppens svisdom!
Love it!
Fedt at arbejde med kroppen på denne måde, og det den spejler – MENS man er i bevægelse – både fysisk og i følelserne.

Alternativ behandler Elena Michelsen fra Holistisk Sundhed & Livsglæde, elenamichelsen.dk

“Helates er en skøn, aktiv og naturlig healingsform, hvor man arbejder på det indre plan på en måde, jeg ikke tidligere har prøvet.
Elenor formår virkelig at se den enkelte og spotte ens issues, selvom hun underviser en hel gruppe. Jeg er overrasket over, hvor meget hun ser og mærker, og hendes ærlighed pakket ind i en kærlig tone, gør at jeg føler mig både set og hørt både som individ og i gruppen.
Jeg kan på alle måder anbefale Elenors Helates, hvis man ønsker at forene krop og sind og få sat spot på ens issues.
Hun er super skarp intuitiv, og så er hun både kærlig og morsom i sin formidling.” Danser, underviser og coach Isabel Rodrigues

“Mine fødder er blevet størrere – jeg har fundet mit nye ståsted og det føles større, bredere – altså et mere solidt fundament end jeg tidligere har følt.
Jeg har fået kontakt til mit bækken – og jeg føler at modstanden på at bevæge mit bækken er markant mindre.
Jeg blev SÅ meget bekræftet i, at jeg er på rette vej – min krop skal bevæges og vitaliseres – det virkelig vejen frem for mig.
Det er så befriende at slå hovedet fra og vide, at bruger jeg min krop (laver Helates og bevægelse), så går jeg den rigtige vej og træder ind i dit liv jeg har lyst til at leve. Det sker lige som på en eller anden måde “bare” af sig selv, når jeg overgiver mig til min krop.” Økonomisk Mentor Maria Malling

“Det var en fantastisk oplevelse!
Hvor er du bare go’!
Jeg elsker, at du er så direkte og god til at fornemme, hvordan vi kursister har det.
Jeg havde det småskidt med stress symptomer og angst, da jeg prøvede Helates første gang, men det var hurtigt væk, og jeg fik min energi tilbage. Noget jeg længe har savnet.
Jeg skal bare have så meget mere Helates.” Helle Nygaard

Er du klar til at blive foldet ud? 

Du er altid velkommen til at booke en gratis afklarende snak med mig om, hvordan vi folder dig ud som ledestjernen i DIT liv.