Hej, jeg hedder Elenor….

Det har jeg ikke altid gjort, men det betyder ikke, at du skal skifte navn eller noget som helst andet, som ikke føles sandt for DIG, hvor end du er i din proces.

Jeg er født den 4. august 1972, og ud over at være mig i al min krøllethed, er jeg mor til Paula og Lukas fra 2005 og 2008 og lykkeligt gift med min ungdoms helt, Jesper.  Vi bor i Ølstykke, og her ser du mig udenfor Karma Hytten min 😉  

Jeg elsker at udfolde mig og inspirere andre til det samme, og jeg vil elske at hjælpe DIG med at blive foldet ud i DIN unikhed, så du kan udleve dit bidrag. 

Den krøllede krops dame 

Så længe, jeg husker, har jeg længtes efter at være en anden end mig,

I virkeligheden handlede det om, at jeg slet ikke kunne finde ud af at være mig i al min krøllethed, som blandt andet rummer en kæmpe frihedstrang, en uforklarlig indre visdom, min meget visuelle og fysiske tilgang til indlæring, afkodning og formidling, mine store armbevægelser, hang til farver, variation og impulsive indfald samt et følsom gemyt. 

Jeg brugte årevis på at knække koden til at slippe fri af min spiseforstyrrelse, stress, smerter og andre ubalancer og diffuse symptomer på at have forladt mig selv og min unikke essens. 

I 2008 opdagede jeg, at kroppen og min indre GPS var den vildeste genvej til at blive sat fri i at være mig, og jeg begyndte at nørde og udvikle mine egne koncepter og metoder indenfor kost, bevægelse og healing. 

Jeg har mange uddannelser bag mig, men den vigtigste er livets rejse, der har lært mig at afkode kroppens visdom og bruge den som indre GPS.

Den faglige baggrund 

 • Certificeret Essensvejleder hos Alberte Toft, 2019
 • Certificeret numerolog hos Alberthe Toft, 2018
 • Body Master fra Nomi Correli, juni 2015
 • Forfatter til bogen ‘Sund indefra – Sådan’, september 2013
 • Kraniosakralterapeut fra Bodyhelp, 2013
 • Velværemassør fra At Work, 2011
 • Kost- og sundhedscoach fra ProAcademy, 2010
 • Certificeret Pilates instruktør fra Fitness Consulting ved Bettina Borg, 2008
 • Koordinator, kommunikationsmedarbejder & konsulent, KU 2001- 2011
 • Master of Language Administration fra CBS, 2005
 • Bachelor i Erhvervssprog (spansk og engelsk) fra CBS, 1995
 • Har boet, studeret og arbejdet i Spanien

Kunderne siger

“Elenor har en helt særlig evne til at mærke ind i mennesker – så jeg som kunde lynhurtig kan mærke, at hun forstår hvad jeg går ud på og hvad jeg bøvler med.
Hun rammer mit hjerte og min sårbarhed uden filter.
Hun er ærlig og giver budskabet “straight up” – det er så fedt.
Elenor har virkelig fået min øjne op for mig, min krop og hvor vigtig den er, og hvor vigtig jeg er i denne verden.
Hun har gjort det lysende klart for mig, at min intuition og min krop, er så meget min vejviser. Jeg har vidst det selv hele tiden, men ikke handlet på det – det gør jeg nu.”

Økonomisk Mentor Maria Malling

“Jeg er ret fascineret af, at jeg ikke kan skjule noget som helst for Elenor 🙂
Min krop fortæller hende det hele og hun er så skarp til at se og mærke præcis, hvad der rører sig i mig og hvad mine blokeringer handler om. Det er virkelig vildt.
Jeg har fået forløst dybe spændinger og mønstre der går helt tilbage til min barndom og mine familiemønstre. Jeg er dybt taknemmelig for Elenor og den process jeg har været i og stadig er i med Elenor som hjælper.” Sjælelæser Nana Klitgaard, www.nanak.dk

“Elenor har kroppens visdom med, hvilket mange af de andre behandlere/hjælpere, jeg har prøvet, ikke har haft.
Elenor ser nogle sammenhænge i krop og sind som jeg ikke selv kan se, og hun har hjulpet mig med at mærke min kærlige autentiske kerne og få kontakt til min intuition og indre visdom.
Det er skønt at blive guidet med Elenors kærlige væremåde og smittende livsglæde.
Jeg kan ikke rose din væremåde nok kære Elenor. Tusind tak for dig, du er en sand lysende lederstjerne inspiration.”

Anita Nielsen fra Ravnkilde

“Det særlige ved Elena er, at hun coacher dig samtidig med at hun arbejder med dig via kroppen. Hun er direkte, ærlig, kærlig og intuitiv. Hun tager udgangspunkt i, hvor jeg er lige nu og guider mig derfra. Og giver mig gerne er kærligt skub når jeg har brug for det.
Uden Elenas hjælp ville jeg ikke være gået efter dét mit hjerte inderst inde siger/min intuition. Jeg er stadig ikke i mål, men jeg forsøger at følge min indre ledestjerne.”

Yoga lærer og Mindfulness mentor Nina Riisager, www.yogaprogram.dk

Er du klar til at blive foldet ud? 

Du er altid velkommen til at booke en gratis afklarende snak med mig om, hvordan vi folder dig ud som ledestjernen i DIT liv.